Kant en Klare Drumbouw pakketten

41.0057.00

drumbouw pakketten zijn een nieuwe manier om de klant te gemoed te komen aan hun verlangen hun eigen drum te bouwen en dat op een zo makkelijk mogelijke manier te doen!

Wissen
Artikelnummer: PACOM_H&HL Categorie: Tags: , , , , , ,

Beschrijving

Drumbouw pakketten

Met dit kant en klare doe het zelf pakketten kan je meteen aan de gang. Alles wat je nodig het zit namelijk in dit Drumbouw pakketten. Je kiest een formaat en een type huid en we leveren er het touw van uitmuntende kwaliteit gewoon bij. Tijdens het afrekenen kan je aangeven welke kleur je wenst voor je harige huid (zwart, wit, bruin en combinaties) en je touw. Het zal niet altijd mogelijk zijn aan verzoeken te voldoen omdat de voorraad niet altijd alles heeft. We bespreken een voorstel met je met de mogelijkheden die het dichtste bij je keuzen ligt.

Hoe je de pakketten kan gebruiken

We gaan zo snel mogelijk een aantal zelfbouw films maken en met jullie delen. Zo wordt het makkelijke om ook thuis een goed klinkende eigen gebouwde sjamanendrum te maken.

Materialen drumbouw pakketten

Alle materialen zijn gekozen op basis van kwaliteit en eerlijke handel. Geen van de huiden zijn afkomstig van roof of oneerlijke slacht. Geen van de dier is gestorven voor zijn huid.

Extra informatie

GewichtNiet beschikbaar
AfmetingenNiet beschikbaar

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kant en Klare Drumbouw pakketten” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *