Oss drum 50 cm (met Haar)

225.00

Een hand gemaakte framedrum van esdoorn hout met harige ossen huid die mooi klinkt met een extra!

Uitverkocht

Artikelnummer: SSNDRM-50 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Ossen drum

Een handgemaakte ossen drum framedrum van esdoorn. Bespannen met een ossenvel dat haar heeft. De Drum heeft een warme klank maar ook heldere. En heel bijzonder je hoort de haren als borsteltjes trillen, zeer geschikt om trance te bewerkstelligen.

Deze ossen drum kreeg de kwaliteit mee van diergidsen uit de beneden wereld.

Over de Ossen drum

Al onze drums zijn met veel zorg en aandacht gemaakt. we gebruiken alleen betrouwbare materialen. Uiteraard met de nodige rituele voorbereidingen. Iedere Drum heeft zijn eigen kwaliteit en eigenheid. Het werken met deze drums in drum cirkels en drum healing sessies is daardoor subliem. Wil je toch zelf je drum bouwen dan bieden we dat maandelijks aan. Kijk voor de mogelijkheid omdat te doen bij de sjamaan drum  bouwen in een dag. 

Drum horen?

Over de huiden 

1 – GEEEN van de huiden die we gebruiken zijn afkomstig van dieren die gedood worden voor trommelhuiden! 

2 – tot ergens rond 2000 werden de huiden van dieren als afval weg gegooid (op gave koeienhuiden na die naar schoenenindustrie gaan) 

3 – veel van de drum bouwers in Nederland zijn net als wij gevoelige spirituele mensen. Die zelf geen vlees eten vanwege het leed dat eraan kleeft. En hebben om die reden vaak problemen met dit onderwerp. Zijn (voorzichtig gezegd) vaak onhelder over de herkomst. Niet omdat ze dat bewust doen maar omdat er schaamte zit op het onderwerp. 

Onze huiden komen uit Pakistan, Belgie en UK en zijn voor bijna 80 procent geiten huiden. Dit vel is qua dikte en sterkte ideaal voor het bouwen van drums. Wereldwijd wordt deze huid dan ook het meest gebruikt. De Bokken (meestal mannen dus, die geven geen melk) hebben met de herder door de bergen daar rondgetrokken en worden uit eindelijk voor het vlees geslacht. De huiden worden gedroogd en krijgen een nieuw leven op de drums die we bouwen. Dat laatste is een belangrijke reden waarom ik er mee kan leven. De dier(spirit) krijgen hierdoor een nieuw leven en kan veel goeds doen in zijn nieuwe hoedanigheid. Zoals healing en inzicht geven aan de eigenaar. Of aan diegenen waarvoor de nieuwe eigenaar werkt

 

Extra informatie

Gewicht 0.3 kg
Afmetingen 55 × 55 × 6.5 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Oss drum 50 cm (met Haar)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *