Aanbieding!

SPECIALE healing sjamanendrum bouwen 9 mei

200.00 99.00

speciale sjamanendrum bouwen, special omdat er een 5 in de maand zit en dit 25 jarig jubileum jaar met vijven gevierd wordt!

Uitverkocht

Artikelnummer: sjmdrmbwn-9-2020 Categorie: Tags: , , , , ,

Beschrijving

Speciale sjamanendrum bouwen 9 mei

speciale sjamanendrum bouwen mei is een special omdat er een 5 in de maand zit en dit 25 jarig jubileum jaar met vijven gevierd wordt. Deze maand is het de prijs en vorm die speciaal zijn. We bouwden jaren lang een speciaal healing festival drum op het gelijknamige healing festival. Die bouwen we in mei weer met jullie.

Wat houdt dat in? Dat we meer mensen toelaten 15 i.p.v. 8, je keuzen hebt uit 2 hout soorten, 4 maten ringen (al acht keuze) en dan kan kiezen uit twee soorten geiten huid; met of zonder haar. En dat voor de speciale jubileum prijs van € 99,- Incl. BTW en een inwijding aan het eind van de dag.

speciale sjamanendrum bouwen mei met een prachtig rond frames. Die van wilg– of essen– zijn. Beschikbaar in de maten 25 tot 40 cm (verspringend met 5 cm).

Met geiten huiden van betrouwbare leveranciers. Geen van de dieren is gestorven voor de huid!
Thor verplaatst zichzelf niet door de lucht in een strijdwagen met paarden ervoor; Thor verplaatst zichzelf door de lucht in een strijdwagen met twee geiten ervoor. Ze heten Tandgniostr en Tandgrisnir (Tandenknarser en Tandenvermaler) en Thor kan ze opeten en dan legt hij hun botten in hun vel waarna hij ze weer tot leven wekt met zijn hamer Mjölnir.

Standaard vellen zijn van geit, wist je dat wereldwijd 80% van alle drums met geit bespannen zijn vanwege dat feit?

Andere datum? kijk hier in de agenda

sjamanendrum

Hier lees je hoe zo’n dag er uit kan zien en je sjamanendrum zelf bouw, bouw sjamanendrum zelf Peter & Sonja ondersteunen je met vakkennis en initiatie rituelen bij deze sjamanen drum workshop waar jezelf een sjamanendrum bouw. (zie hier foto van zo’n dag).

Hoe bouw sjamanendrum zelf

De speciale sjamanendrum bouwen bestaat uit een aantal fases: 1 – Kies de houten ring. We beschikken over ringen met de volgende maten: 30, 35, 40, 45, 50 en 55. 2 – Kies de huid. We werken graag met dingen die werken, zo zijn we gekomen tot de type huiden die succesvol zijn. 3 – Vervolgens bewerken we deze huiden. Maken we op maat en geven ze de gaten waarin de spaandraden komen. 4 – Dan snijden we de veters of knippen de draden. 5 – Nu komt het rijgen en daarna het spannen van de huid. 6 – Verwerk eventueel persoonlijke items en of totem/krachtdier in de drum. 7 – Als afronding van de sjamanen drum workshop initiëren we de trommels met de vier windrichtingen en verbinden we ze met de vijf elementen! Sjamaan drum van sjamaan is een drum voor het leven. Om die reden kan je altijd terug komen voor reparatie of bijstellen. betaal online voor onze producten & cursus. Je kan hier op verschillende manieren betalen: via je online bank, credit card enz..

Vragen over zelf sjamanendrum bouwen

Mocht je nog vragen hebben, mail ons: info@sjamaan.nl

Extra informatie

Sjamaan

WooCommerce SEO

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “SPECIALE healing sjamanendrum bouwen 9 mei” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…