White Buffalo Calf Woman gebed als oplossing

Posted by on sep 6, 2017 in Nieuws | 0 comments

White Buffalo Calf Woman gebed als oplossing

White Buffalo Calf Woman

Eigenlijk komt het voort uit de droom die mijn leraar nu 25 jaar geleden had. Een droom over een sterke gids met een boodschap die eigenlijk alleen maar steeds belangrijker aan het worden is. De droom en het altaar maakten veel los bij de mensen rond Daan inclusief bij mij. Het volgende is in die zin eigenlijk de directe aanleiding om bovenstaande op te pakken en in de wereld te brengen.

Mijn droom en opdracht voor dit altaar

Tijdens de droom van Daan gebeurde er heel veel rond het altaar onder andere de volgende droom. Daan verteld in zijn boek in de geest van het sjamanisme (pagina 78): “Bij het ontbijt kwam Peter naast me zitten en vertelde me een droom”. Nadat hij weer in bed was gaan liggen (na een intens nacht ritueel rond het White Buffalo Calf Woman altaar), was hij onmiddellijk in slaap gevallen en direct in een droom terechtgekomen. In de droom bevonden de mensen — die op dat moment in werkelijkheid nog buiten bij het nacht ritueel zaten — en Peter zich in een klein huisje, gemaakt van natuursteen. De vrouw in het wit (White Buffalo Calf Woman) die ik had gezien zat met de mensen in een cirkel, en een gebed was gaande. Het was haar huis, het huis van de witte bizon vrouw. Op een gegeven moment voelde Peter de impuls om op te staan, wat hij dan ook deed. In een van de muren zag hij een opening naar een andere kamer, en daar liep hij naartoe. In deze kamer hing een afbeelding aan de muur, daarop was de aarde te zien en een voorwerp dat eruitzag als een soort sterrenschip. Mensen werden van de aarde naar dit schip getransporteerd. White Buffalo Calf Woman kwam naast Peter staan en legde haar hand op zijn schouder. `Op deze manier zullen jullie worden gered,’ zei ze. Ik werd verward wakker en voelde me eigenlijk boos en teleurgesteld.. Was dit het?

Gelukkig was ik niet de enige die gedroomd had die nacht:

Jennifer (andere assistent van Daan), die ook nog was gaan slapen, had een droom waarin haar werd gezegd dat de informatie uit Peters droom (ze had Peter nog niet gesproken en wist dus nog niet dat hij een droom had gehad) niet letterlijk moest worden genomen: de mensheid wordt straks niet door -een sterrenschip van de aarde omhoog getransporteerd. Boodschappen uit de geestenwereld moeten worden vertaald in termen die wij kunnen begrijpen, en op dat moment was het beeld van een UFO die hulp bood het meest geschikt om iets duidelijk te maken van de steun die geboden wordt. Een UFO staat voor een andere wereld, voor andere vermogens en het onverwachte. Wat we van Peters droom moesten onthouden (legt Daan uit), is dat gebed en opoffering door de bewoners (hulp gidsen) van de andere wereld worden opgemerkt, dat de witte bizon vrouw zich aan ons had laten zien en het witte bizon altaar had gegeven, en dat de hulpgeesten er zijn om ons te helpen.

Jaarlijks

Ik heb sinds die tijd zeker ieder jaar een een White Buffalo Calf Woman altaar gebouwd. Met de gevorderde training maar ook voor speciale groepen en dagen was het passend deze energie te laten stromen en deze te delen. Wie helpt me dit jaar er een te bouwen?

White Buffalo Calf Woman altar

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Shares