Wat er over ons verteld wordt

Wat er over ons verteld wordt

Wat er over ons verteld wordt

  • Na een voor mij toch altijd weer een moeilijke start, ik kom altijd weer in mijn egostukje terecht. als ik zie dat er mensen zijn die zichzelf kunnen zijn. en ik dan weer wil oordelen van… wat een uitslovers. zonder dat ik het wil, kan dus mijn ego altijd roet in het eten gooien.
  • Misschien voor jou en vreemd begin. maar ik worstelde erg met mijn ego en onzekerheid [ook mijn ego]. maar tijdens deze geweldige leuke cursus ben ik daar behoorlijk mee geconfronteerd. en daar ben ik zeer dankbaar voor de inzichten die ik heb gekregen tijdens de trance reizen  heerlijk was dat.
  • De eerste lessen , de windrichtingen, waren erg leuk om te doen, vooral het los dansen van Mara vond ik heerlijk en heel belangrijk, en  zelf vond ik de oefening met de elementen wat moeilijker te doen, of eigenlijk volledig te begrijpen.
  • Daarna de trance reizen, ja dat was super, kwam helemaal in mijn element…… [zie wat ik schrijf], voor mij zijn er veel dingen duidelijk geworden, en heb geprobeerd zoveel mogelijk met jullie te delen.

Meer

  • Zelf  ben ik tot conclusie gekomen, dat ik of eigenlijk wij, mijn man Paul en ik, al behoorlijk sjamanistisch leven, niet zoveel met dieren opzetten en altaar bouwen, maar het gewone leven zelf.
  • Wij hebben het geluk gehad een plekje in de natuur 15 jaar geleden, te kunnen kopen En ons leven speelt zich veel in de natuur af, wij hebben veel ritueeltjes voor onszelf gemaak, en onze moestuinen zaaien we in volgens de Anastasia methode, het danken van de gaven van onze Moeder Aarde, het contact maken met de ..ja alweer .. de elementen, je bent zo éen met de natuur hier.
  • Maar wat ik echt heerlijk vond was het geluid te gaan maken, en dan is het jammer dat het maar 6 lessen zijn, ik probeerde het in het begin, durfde niet zo goed maar lieverlei ging het beter, 3 lessen meer en ik had volop mee gegalmd, net als die stembevrijding,heerlijk is dat! sjamaan vind je hier
  • Al bij al vond ik het een leuke cursus, leuke mensen, goede leraren, dat ik altijd even moet los komen,  jajaja, het zij zo…
  • veel inzichten gehad.
  • In ieder geval, heel hartelijk dank voor de leuke cursus.

Wat er over ons verteld wordt

Captcha:
2 + 2 =

Shares