Vision Quest

Vision Quest

 

Vision Quest in zuid/west Polen

Zoals ieder jaar organiseren wij ook dit jaar (2019) een vision quest in het zuid westen van Polen. Een stillere en schonere plek kan je niet vinden in Europa. Geen industrie en alleen maar veel groen. Hieronder een filmpje dat we maakte tijdens ons eerste bezoek aan dit mooie stukje Europa. Het reizen er naar toe kan ook zeer betaalbaar en duurzaam. Voor nog geen € 100,- ben je heen en weer met een nachtbus.

Misschien wil je eerst, om een idee te krijgen van wat je kan tegenkomen tijdens het proces, mijn ervaring lezen.  Hier lees je over mijn eigen ervaring in 1999.

natuur retraite

Wat we aanbieden is simpel en waar: we verzorgen jouw vier dagen en nachten in een gebied waar je ongestoord iedere vraag beantwoord krijgt. vier dagen en nachten waarin we op afstand dag en nacht over je waken en dagelijks voorzien van schoon drinkwater. Meer is er niet nodig. Behalve misschien een goede voorbereiding en ook die krijg je! voor dat je 1 september naar ons in Polen komt hebben we elkaar al een aantal keren gezien en gesproken. Iedere stap maken we samen, iedere stap vooraf zorgt er voor dat je goed voorbereid en met een helder focus je Quest aan gaat. Je ontvangt een duidelijk boekwerk met daarin al je voorbereidingen helder beschreven. Zie het als een natuur retraite, een meditatie die je kop stil maakt zodat je eindelijk jezelf hoort.

Ben jij er bij?

Sta jij op een kruispunt in je leven en weet je niet welke afslag er voor jouw de beste is? ben je zoekend en weet je niet meer waar je naar zoekt? wil je je zelf een kans geven op meer helderheid en ruimte in jouw leven? Of wil je het mooiste ritueel, de vision quest, meemaken, goed begeleid, veilig en compleet! Wat ook je reden is, meld je aan of zoek ons op en maak contact.

stuur een mail aan Peter de haan via info@sjamaan.n en stel iedere vraag denkbaar of laat weten dat jou ziel JA heeft geroepen.

Ik ga mee!

Als je al weet dat dit goed voor je is, als je weet dat dit de snelste manier is om jezelf en spirit te leren kennen dan kan je je ook hier opgeven.
Heb je nog vragen over de financiering? weet dat geld nooit een reden kan zijn om het niet te doen, er is altijd een mogelijkheid! mail me met je vragen.

Deze diashow vereist JavaScript.

Shares