Vision Quest

Vision Quest

Vision Quest in IJzergebergte

Vision Quest

Er komt een tijd dat je je familie, vrienden en werk achter je moet laten en alleen de natuur in gaat. Je kijkt naar binnen om je doel en je gaven te ontdekken. Een moderne manier om een oude ceremonie, de vision quest te ondergaan. Sjamaan.nl maakt het mogelijk om deel te nemen aan die heilige reis. Ben jij al geroepen?

De reis is in drie fasen:

Eerst laat het oud leven los, dan stap je over de drempel van tijd en ruimte, en keer je herboren terug naar de wereld . Wij bieden je een stevige basis, geven je oefeningen, zorgen voor je focus. Dat alles om de eenzaamheid, het vasten en de verbinding met de natuur ook voor jouw mogelijk te maken. Als het nodig is leveren we maatwerk! Met een katarsis hoeven we in 2019 niet langer iets af te dwingen.

Ondersteunen en spiegelen

Sjamaan.nl heeft de universele elementen van de overgangsrite onderzocht en gekozen bij het ontwerpen van een programma voor mensen die in onze hedendaagse samenleving leven. Onze medewerkers zijn coaches en leraren. Zij ondersteunen en spiegelen de deelnemers helpen ze zich zo voor te bereiden op hun 4 daagse solo in de natuur. Aan het eind van de Vision Quest ondersteunen ze je om de ervaring te begrijpen en vooral te integreren. We gebruiken daarvoor traditionele middelen voor als de zweethut.

Doel en visie

Als deelnemer aan de Quest keer je terug naar een ander leven. Je bent krachtig en bewogen doordat je dicht bij de helende kracht van de natuur en je eigen levende geest heb geleefd. Deze zoektocht helpt je bij het vinden van een doel en visie in elk stadium van het leven – bijvoorbeeld bij het volwassen worden, om een soulfull werkpad te vinden, je voor te bereiden op een huwelijk of kinderen, genezing van oude wonden of ouder worden.

Hier lees je over mijn eigen ervaring in 1999.

Ben jij er bij?

– Sta jij op een kruispunt in je leven en weet je niet welke afslag er voor jouw de beste is?

  • Ben je zoekend en weet je niet meer waar je naar zoekt?
  • Wil je je zelf een kans geven op meer helderheid en ruimte in jouw leven?
  • Of wil je het mooiste ritueel, de vision quest, meemaken, goed begeleid, veilig en compleet!

Wat ook je reden is, meld je aan of zoek ons op en maak contact.

JA ik ga mee!

Deze diashow vereist JavaScript.

Shares