Sjamaan drum

Sjamaan drum

sjamaan drum workshop

Zelf een traditionele sjamanendrum bouwen, die klinkt als een klok. Healing en trance begeleid je voortaan met jouw drum. Al meer dan 20 jaar maken wij sjamanen drum’s met een rond frame en huiden van betrouwbare leveranciers. Standaard vellen zijn geit en rund. Peter & Arnoud ondersteunen je met vakkennis en initiatie rituelen bij deze sjamanen drum workshop.

Data 2017

Zaterdag 21 oktober -> aanmelden hier

Zaterdag 25 november -> aanmelden hier

Zaterdag 9 december -> aanmelden hier

Gewoon aanmelden, ik weet nog niet wanneer kan ook hier

Inhoudelijk

De sjamaan drum workshop bestaat uit een aantal fases:

1 – Kies de houten ring. We beschikken over ringen met de volgende maten: 35, 40, 45, 50 en 55. En van de volgende bomen: rozehout (hart, water, emotie, kleur, midden, samenwerking en healing), Wilg (groei, vuur, vooruitgang, naar boven en voor iedereen) en Essen (Standvastig, aarde, onder, flexibel en kracht).

2 – Kies de huid. We werken graag met dingen die werken, zo zijn we gekomen tot 3 type huiden die succesvol zijn. De geitenhuiden worden wereldwijd het meest toegepast.. En niet voor niets! ze zijn sterk, flexible, hebben mooie tekening en wat misschien wel het belangrijkst is: ze klinken altijd goed! runderhuiden zijn een goede tweede, klinken wat dieper en zijn vaak wat dikker. Als laatste maken we gebruik van paard als die voorradig is en hebben we soms hert. Voor beide geldt wel dat het eind resultaat qua geluid minder goed te voorspellen is.

3 – Vervolgens bewerken we deze huiden. Maken we op maat en geven ze de gaten waarin de spaandraden komen.

4 – Dan snijden we de veters of knippen de draden. Het hangt af van of je drum gefixeerd is in spanning of dat je hem na-stelbaar wilt maken.

5 – Nu komt het rijgen en daarna het spannen van de huid.

6 – Verwerk eventueel persoonlijke items en of totem/krachtdier in de drum.

7 – Als afronding van de sjamanen drum workshop initiëren we de trommels met de vier windrichtingen en verbinden we ze met de vijf elementen!

Sjamaan drum van sjamaan is een drum voor het leven. Om die reden kan je altijd terug komen voor reparatie of bijstellen.

Aanmelden voor bouwen sjamanendrum

Je betaald door hier boven op de link te klikken en voor je trommel te betalenOp de dag dat we bouwen kies je zelf het formaat ring en de huid uit. Dus geen verder bijkomende of verborgen kosten.

Je kan hier op drie verschillende manieren betalen:
via je online bank, via creditcard, en door middel van een per mail te versturen acceptgirokaart. Wat u ook kiest, het is allemaal 100 % veilig en u bent meteen verzekerd van een plek in de training.

Mocht je nog vragen hebben, mail ons info@sjamaan.nl

sjamaan drum bouwen

Shares