Sjamaan drum bouwen

Sjamaan drum bouwen

sjamaan drum workshop

Zelf een traditionele sjamaan drum bouwen, die klinkt als een klok. Healing en trance begeleid je voortaan met jouw drum. Al meer dan 20 jaar maken wij sjamanen drum’s met een rond frame en huiden van betrouwbare leveranciers. Standaard vellen zijn geit en rund. Peter & Arnoud ondersteunen je met vakkennis en initiatie rituelen bij deze sjamanen drum workshop.

Data 2017

Zaterdag en zondag 2/3 december

Bouw een drum met ratel in een weekend

In het wonderschone Limburg gaat 2 & 3 december iets moois gebeuren. Een cadeau zoals zelfs de sint hem niet kan geven. We bieden je de mogelijkheid om naast een drum een ratel te maken en de inwijding in de natuur te doen. We overnachten en werken bij Carla, Sint Joosterzijweg 1a Echt.

Eten en drinken is potluck, waardoor we de prijs laag kunnen houden.

-> aanmelden hier of gewoon aanmelden, ik weet nog niet wat kan ook hier

Er zijn drie mogelijkheden:

– je betaald de regulieren € 200,- en hebt alle keuzes (hier meer daarover).

– je betaald de speciale weekend prijs van €100,- en maakt de speciale weekend drum van 35 cm, zonder de mogelijkheid hem nog met kralen na te spannen.

– de laatste mogelijkheid is je betaald € 150,- kan ieder formaat kiezen maar ook niet na-stelbaar

-> aanmelden hier

Gewoon aanmelden, ik weet nog niet wanneer kan ook hier

Data 2018

 

Inhoudelijk

De sjamaan drum workshop bestaat uit een aantal fases:

1 – Kies de houten ring. We beschikken over ringen met de volgende maten: 35, 40, 45, 50 en 55. En van de volgende bomen: rozehout (hart, water, emotie, kleur, midden, samenwerking en healing), Wilg (groei, vuur, vooruitgang, naar boven en voor iedereen) en Essen (Standvastig, aarde, onder, flexibel en kracht).

2 – Kies de huid. We werken graag met dingen die werken, zo zijn we gekomen tot 3 type huiden die succesvol zijn. De geitenhuiden worden wereldwijd het meest toegepast.. En niet voor niets! ze zijn sterk, flexible, hebben mooie tekening en wat misschien wel het belangrijkst is: ze klinken altijd goed! runderhuiden zijn een goede tweede, klinken wat dieper en zijn vaak wat dikker.

3 – Vervolgens bewerken we deze huiden. Maken we op maat en geven ze de gaten waarin de spaandraden komen.

4 – Dan snijden we de veters of knippen de draden. Het hangt af van of je drum gefixeerd is in spanning of dat je hem na-stelbaar wilt maken.

5 – Nu komt het rijgen en daarna het spannen van de huid.

6 – Verwerk eventueel persoonlijke items en of totem/krachtdier in de drum.

7 – Als afronding van de sjamanen drum workshop initiëren we de trommels met de vier windrichtingen en verbinden we ze met de vijf elementen!

Sjamaan drum van sjamaan is een drum voor het leven. Om die reden kan je altijd terug komen voor reparatie of bijstellen.

Aanmelden voor bouwen sjamanendrum

Je betaald door hier boven op de link te klikken en voor je trommel te betalenOp de dag dat we bouwen kies je zelf het formaat ring en de huid uit. Dus geen verder bijkomende of verborgen kosten.

Je kan hier op drie verschillende manieren betalen:
via je online bank, via creditcard, en door middel van een per mail te versturen acceptgirokaart. Wat u ook kiest, het is allemaal 100 % veilig en u bent meteen verzekerd van een plek in de training.

Mocht je nog vragen hebben, mail ons info@sjamaan.nl

sjamaan drum bouwen

Shares