Inwijding en reiniging

Inwijding en reiniging

Inwijding en reiniging

Het lijkt een vergeten kwaliteit, Inwijding en reiniging van ruimtes. Niet voor de sjamaan, die deze geheime kennis doorgeeft en deelt met ingewijden leerlingen. Misschien kan ik aan de hand van drie voorbeelden uitleggen wat we doen tijdens deze sjamanistische werkvorm.

Voorbeelden

Iemand kwam bij mij met de mededeling dat ze een huis in de verkoop had staan in een populaire buurt voor een prijs onder de gemiddelde prijs maar dat mensen wel kwamen kijken maar nooit kopen. Dit duurde al een jaar zo en de dubbele kosten begonnen een beetje op ter breken. Toen ik het huis bezocht waren er twee ruimtes zwaar vervuild. en dan niet met zichtbare vuilnis maar met energetische vervuiling. Een kamer die als kast gebruikt was en vol herinneringen had gestaan, een ruimte waar haar man na een lang ziekbed was overleden. Nadat ik het huis gereinigd had en neutraal gemaakt had werd het binnen een week verkocht. De mogelijke kopers liepen letterlijk tegen een muur van pijn en verdriet op en kozen intuïtief er voor om af te zien van koop. Als een huis niet “goed” voelt wil je er ook niet wonen en ga je het niet kopen. Inwijding en reiniging zijn sterke argumenten voor stagnatie op alle gebieden.

Er was een jongen 10 die slecht sliep en klaagde over geluiden en schimmen op zijn kamer. De moeder nam hem wel serieus maar kon niets ontdekken en schakelde ons in om eens te komen kijken. Wat meteen opviel bij binnenkomst was het feit dat de slaapkamer van de jongen op de plaatselijke begraafplaats uit keek. Al snel werd duidelijk dat hij last had van een dwaler. Een jonge jongen die bij een bromfiets ongeluk om het leven was gekomen en het leven eigenlijk niet los kon laten. Hij gebruikte van de 10 jarig om nog hier te kunnen rond spoken. Nadat de dwaler er op gewezen was dat hij hier niet meer welkom is en we samen met de jongen hem naar het licht gestuurd hebben met de adelaar als krachtdier werd het weer rustig. Geen slaapstoringen meer, geen geluiden en schimmen meer in zijn kamer. Inwijding en reiniging brengt rust waar onrust heerst.

Een collega die een nieuw pand betrok wilde weten of het er schoon was en wilde dat we het pand inwijden. Want was zijn idee, schoonmaken is één, de inwijding is eigenlijk wat er op zou moeten volgen om de ruimte in een vreugdevolle energie te zetten. de klanten voelen zich er thuis en veilig en dat komt ten goeden aan het werk dat er gebeurt. We hebben eerst de boel flink opgeschut  met wierrook, rozeblaadjes en gebeden door het hele pand voor een heilige ruimte met veel licht en liefde voor allen.Volgens de eigenaar krijgt hij regelmatig te horen dat men zich er zo op zijn gemak voelt en dat me er graag kwam. Inwijding en reiniging vooraf is blijkbaar een manier om dingen recht te zetten nog voor dat zich mogelijke problemen voor doen.

Info

Weten wat we voor u kunnen doen? Bel of mail ons met u vragen. Hier vind u wat u nodig heeft om ons te bereiken.
Foto’s van ons werk vind u altijd hier 

reinigen van ruimtes

Toe aan een inwijding om klanten te trekken of een gecombineerde reiniging, inwijding? Vul het formulier hier onder in en wij nemen contact op

Captcha:
2 + 3 =

Shares