Nature Quest, jouw vision quest in 2020

Nature Quest, jouw vision quest in 2020

Vision Quest

Nature Quest

De Nature Quest of vision quest is een oeroud gebruik. Het is een persoonlijke zoektocht naar je eigen bron. Maar ook een proces van genezing en vernieuwing. Het is de ode aan het leven en het bewijs van het vermogen van mensen om het heft in eigen handen te nemen en te groeien. Er komt een tijd dat je je familie, vrienden en werk achter je moet laten en alleen de natuur in gaat. Je kijkt naar binnen om je doel en je gaven te ontdekken. Het is een moderne manier om een oude ceremonie, de natuur retraite te ondergaan. Wij van sjamaan maakt het mogelijk om deel te nemen aan die heilige reis. Ben jij al geroepen?

Zaterdag 31 augustus verwelkomen wij je op de locatie waar we verblijven voor de natuur retraite. Je kan uitrusten en in de komende dagen tot maandag morgen 6:00 uur bereiden we de laatste dingen met je voor. Een week later op 7 september ga je nieuw en vervult weer naar huis.

Dit is wat je van ons kan verwachten, en is inclusief:

  • Persoonlijke coaching aan de start van je Vision Quest om je focus helder te krijgen.
  • Uitgebreid handboek met heldere tips en tricks vooraf om je 100% voor te bereiden.
  • Totale verzorging (3 maaltijden per dag, slapen in een eigen bed, coaching) in de week dat je bij ons op de Quest plek bent.
  • 2 zweethutten, één voorafgaand aan de retraite en één persoonlijke erna!
  • 100% aandacht tijdens de 4 dagen dat je solo in de natuur bent.
  • ondersteuning bij de reis naar je Nature Quest. Voor het eerst dit jaar van deur tot deur!

ik ga mee!

De reis is in drie fasen:

Eerst laat het oud leven los, dan stap je over de drempel van tijd en ruimte, en keer je herboren terug naar de wereld . Wij bieden je een stevige basis, geven je oefeningen, zorgen voor je focus. Dat alles om de eenzaamheid, het vasten en de verbinding met de natuur (Nature Quest) ook voor jouw mogelijk te maken. Als het nodig is leveren we maatwerk! Met een katarsis hoeven we in 2019 niet langer iets af te dwingen. Er zijn drie werkzame onderdelen in de Nature Quest die er voor zorgen dat jij ook tot een visioen kan komen.

Vision Quest in IJzergebergte

Ondersteunen en spiegelen

Sjamaan heeft de universele elementen van de overgangsrite onderzocht. We kozen bij het ontwerpen voor een programma dat aansluit bij mensen NU en hier leven. Onze medewerkers zijn coaches en leraren. Zij ondersteunen en spiegelen de deelnemers. En helpen ze zich voor te bereiden op hun 4 daagse solo in de natuur. Aan het eind van de natuur retraite ondersteunen ze je om de ervaring te begrijpen maar vooral te integreren. We gebruiken bij onze Nature Quest daarvoor traditionele middelen voor zoals de zweethut. Tevens zetten we de hotseat in waar nodig. En krijg je volop de mogelijkheid om je ervaring te delen en te duiden.

Volgens mij ben ik nu geroepen!

Doel en visie van je Nature Quest

Als deelnemer aan de Quest keer je terug naar een ander leven. Je bent krachtig en bewogen doordat je dicht bij de helende kracht van de natuur en je eigen levende geest heb geleefd. Deze zoektocht helpt je bij het vinden van een doel en visie in elk stadium van het leven. Dat kan bijvoorbeeld bij het volwassen worden zijn, of om een soulfull werkpad te vinden. Misschien ben je bezig je te bereiden op een huwelijk of kinderen. Of wil je de oude wonden genezen. Er zijn mensen die ouder worden en hun laatste fase een zinvolle invulling willen geven. Jongeren die niet weten waar ze staan of waar ze aan zullen beginnen.

Belangrijk is dat je begrijpt dat de Nature Quest een natural high is die je ontvangt in helderheid. Anders dan de aanbieders van Ayahuasca, paddenstoelen en cactus preparaten, Ben jij de piloot van je eigen vlucht. Niemand dwingt je tot iets te doen waar je misschien later spijt van krijgt omdat je helderheid op dat moment niet voldoende was. Iedereen zijn pad, weet dat dit is hoe wij er naar kijken

Ben jij er bij?

– Sta jij op een kruispunt in je leven en weet je niet welke afslag er voor jouw de beste is?

  • Ben je zoekend en weet je niet meer waar je naar zoekt?
  • Wil je je zelf een kans geven op meer helderheid en ruimte in jouw leven?
  • Of wil je het mooiste ritueel, de vision quest, meemaken, goed begeleid, veilig en compleet!

Wat ook je reden is, meld je aan of zoek ons op en maak contact.

ik weet het zeker, ik ga mee!

Nature Quest is een Vision Quest

Shares