Maandelijkse Openbare Bijeenkomsten

Maandelijkse Openbare Bijeenkomsten

Oergondische leren en Earth Keeper worden, ook in 2018!

Je leest het goed, een dagdeel sjamanistische genieten in Nemoland Westerpark in Amsterdam of Het was zo’n succes dat we doorgaan in 2018 om je helpen te verdiepen, te verwonderen of gewoon kennis te maken met de oudst denkbare kennis op deze planeet. We beginnen waar Down to Earth ophoudt! Wordt ook een Earth Keeper door je te verdiepen in de kennis en kunde van je voorouders. Dat is precies wat we gaan doen. In de bijna 30 jaar dat we actief zijn hebben we we veel geleerd van Medicijnmannen als Archie Fire Lame DeerWallace Black Elk Maar natuurlijk ook van mijn Nederlandse leraar Daan van Kampenhout.
Al deze kennis staat tot onze beschikking en kan gebruikt worden om “wakker te worden” en een Earth Keeper te worden. Niet om dat het moet, maar omdat het kan! Earth Keeper worden

zaterdagen in Amsterdam

Je vind ons in Nemoland Westerpark. Ik start om 13 uur en heb de ruimte tot 17.00 gereserveerd. Earth Keeper worden

betaal hier

29 september weer de eerste keer. Onderwerp is kom in het centrum van jouw leven

27 oktober gaan we door en gaat het over focus en mantra

17 november laten we ons licht schijnen op familie en voorouders

15 december sluiten we traditioneel af met een deadlodge om ons voor te bereiden op het nieuwe jaar

Data voor 2019 zijn: 19 januari, 16 februari, 23 maart, 20 april, 25 mei, 22 juni (thema’s volgen!)

Dinsdag avond in Arnhem

Je vind ons bij Beyond-illusion Ayahuasca Meijnerswijk 23, 6841 HA Arnhem. We starten om 20.00 en je kan vanaf 19.30 binnen lopen. Het duurt tot 23.00 uur  en hier onder vind je de data en de thema’s voor 2018

betaal hier

11 september – spirit

Wat is spirit en waarom zou je het moeten weten? We hebben het er vaak over in onze dagelijkse taalgebruik, zeker als we het over spiritualiteit hebben. Maar weten we ook wat het betekend en wat we er mee kunnen doen in ons dagelijks leven? Deze eerste bijeenkomst verkennen we deze core van het sjamanisme. Alles is spirit, alles is energie is de rode draad in alle tradities wereldwijd, dus van hier uit kan je overal terecht en spreken we weer de zelfde taal. We luisteren naar elkaar, we onderzoeken en dmv ceremonie en ritueel verbinden we ons.

16 oktober – sound

Omdat alles energie is, is energie de meest gebruikte vorm van healing in heel veel traditie’s dus ook in het sjamanisme. Omdat geluid trilling is en trilling energie begrijp je het al! We gaan geluid niet zomaar onderzoeken, we gaan het gebruiken om ons zelf en andere te helen en evenwicht te brengen. Neem je lievelings-instrument mee, en verdiep.

13 november – thema orakel

een van de krachtigste sjamaan tools is zijn orakel. Niet alleen om voor uit te schouwen maar ook om blinde vlekken te vermijden. We kunnen geen tijd en geen toto voorspellen, maar wel zichtbaar maken war de energie naar toe stroomt en hoe we die eventueel omleggen naar iets anders.. krachtige tool!

11 december – Deadlodge

Het is goed om “goed” af te sluiten en je zelf voor te bereiden op het nieuwe jaar. Dat doen we traditioneel iedere december met een deadlodge. Krachtig sjamanistisch ritueel om energetische koorde los te maken en ruimte te creëren voor nieuwe dingen. Traditioneel was de deadlodge een initiatie voor sjamanen om hun kwaliteiten te laten zien.

kennis maken met oudst denkbare kennis planeet. Earth Keeper worden met peter de haan

Shares