Openbare Sjamaan Bijeenkomsten

Openbare Sjamaan Bijeenkomsten

2019 wordt het jaar van ervaren, in plaats van vertellen!

Laten we beginnen waar Down to Earth ophoudt schreef ik in 2017! Wordt ook een Earth Keeper door je te verdiepen in de kennis en kunde van je voorouders was de oproep. En dat is precies wat we gedaan hebben. En niet door het verhaal te herkauwen en steeds maar weer opnieuw te delen, nee door een laag diep te gaan. Ons te laten verrassen. Te doen of we van niets weten en te ervaren. De methode gebruiken om in een staat van zijn te komen waarin Spirit ons weer mag aanraken en inspireren. En dat is de afgelopen anderhalf jaar gelukt. Met wisselende groepen hebben we het verhaal meer en meer achter ons gelaten en ontdekte we eigenwijsheid en eigen wegen om te groeien en te helen!
Al deze kennis staat tot ook jouw ter beschikking en kan gebruikt worden om “wakker te worden” en misschien ook een Earth Keeper te worden.

Niet om dat het moet, maar omdat het kan!

zaterdagen in Amsterdam

Je vind ons in Nemoland Westerpark. we starten steeds op zaterdag om 13.00 uur en heb de ruimte tot 17.00 gereserveerd. Earth Keeper worden

betaal hier

Data voor 2019 zijn:

21 september: de 5 zintuigen. Het ervaren van de zintuigen is in essentie open en zuiver, als een orkest van verschillende instrumenten dat altijd door blijft spelen

19 oktober: elementair bewustzijn. Wat is dat? alles in de ons omringende wereld bestaat uit één of meerdere van de 5 elementen. Wat betekend dat?

16 november: Aantrekken en afstoten van dat wat je wenst of wenst te gaan. Wil je je lief niet kwijt dan wordt het tijd je te verdiepen in de sjamanistische kunst van het aantrekken en afstoten.

en 15 december: dood van een sjamaan, jaarlijkse afsluiting en reiniging van een jaar bloot staan energie van andere

kennis maken met oudst denkbare kennis planeet. Earth Keeper worden met peter de haan

Shares