Openbare Sjamaan Bijeenkomsten

Openbare Sjamaan Bijeenkomsten

2019 wordt het jaar van ervaren, in plaats van vertellen!

Laten we beginnen waar Down to Earth ophoudt schreef ik in 2017! Wordt ook een Earth Keeper door je te verdiepen in de kennis en kunde van je voorouders was de oproep. En dat is precies wat we gedaan hebben. En niet door het verhaal te herkauwen en steeds maar weer opnieuw te delen, nee door een laag diep te gaan. Ons te laten verrassen. Te doen of we van niets weten en te ervaren. De methode gebruiken om in een staat van zijn te komen waarin Spirit ons weer mag aanraken en inspireren. En dat is de afgelopen anderhalf jaar gelukt. Met wisselende groepen hebben we het verhaal meer en meer achter ons gelaten en ontdekte we eigenwijsheid en eigen wegen om te groeien en te helen!
Al deze kennis staat tot ook jouw ter beschikking en kan gebruikt worden om “wakker te worden” en misschien ook een Earth Keeper te worden.

Verdieping

Daarnaast hebben we een tweede spoor opgezet die je de gelegenheid geeft omdat wat je ontdekt heb in bewustzijn te verinnerlijken. Het je eigen te maken door het in het fysiek te brengen. Voor wie de four bodys gevolgd hebben het afgelopen jaar, het mentale inzicht naar de fysieke wereld te brengen, en het dan te leven. Dat tweede spoor hebben we “verdieping op inzicht” genoemd. Dat fysiek maken kan afwisselend door middel van massage en actieve meditatie/lichaamswerk. Je wordt van harte uitgenodigd je inzichten van de openbare lessen te komen verankeren in de fysieke wereld!
Mara en Peter

Niet om dat het moet, maar omdat het kan!

zaterdagen in Amsterdam

Je vind ons in Nemoland Westerpark. we starten steeds op zaterdag om 13.00 uur en heb de ruimte tot 17.00 gereserveerd. Earth Keeper worden

betaal hier

Data voor 2019 zijn:

21 september, 19 oktober, 16 november en 15 december

kennis maken met oudst denkbare kennis planeet. Earth Keeper worden met peter de haan

Shares