Openbare bijeenkomsten

Sjamaan gaat voor ervaren, in plaats van vertellen!

Voor NU stoppen we even met dit programma. We zijn druk met het ontwikkelen van een nieuwe serie van opwindende bijeenkomsten voor 2020. In het jaar van onze 25ste jubileum willen we iets speciaals doen. Wil je op de hoogte blijven? Meld je aan op de nieuwsbrief en wees de eerste die het weet!

Earth Keeper

Laten we beginnen waar Down to Earth ophoudt, schreef ik in 2017! Wordt ook een Earth Keeper door je te verdiepen in de kennis en kunde van je voorouders was de oproep. En dat is precies wat we gedaan hebben de afgelopen jaren. Velen zijn er geweest en hebben meegewerkt aan dit project. Allemaal waren ze, net als ik, ervan overtuigd dat een verhaal herkauwen en steeds maar weer opnieuw delen ons geen stap verder bracht.

Methode

Nee, we wilden een laag dieper. We wilden ons laten verrassen. We deden of we van niets wisten en richtten al onze aandacht op de ervaring. De methode die we gebruikten om in een staat van ‘zijn’ te komen, waarin Spirit ons weer mag aanraken en inspireren, zijn bekende sjamaan methoden. We gaan in trance, we dalen af naar de onderwereld, we dansen, mediteren, zingen, drummen. Kortom, we gebruiken ons bekende manieren om ons opnieuw met Spirit te verbinden.

Gelukt!

En dat is de afgelopen jaren gelukt. Met wisselende groepen hebben we het verhaal meer en meer achter ons gelaten en ontdekten we eigen wijsheid en eigen wegen om te groeien en te helen! Al deze kennis staat ook jouw ter beschikking en kan gebruikt worden om “wakker te worden” en misschien ook een Earth Keeper te worden.

Praktische informatie

Tijd
Zaterdag van 13.00 tot 17.00 uur.

Dag
Elke maand, data vind je in de agenda.

Kosten
€ 20,-

Locatie
Nemoland Westerpark
Overbrakerpad 2, 1014 AZ Amsterdam
(routebeschrijving)

Kom naar een openbare bijeenkomst

Meld je aan via het formulier. Betalen kan contant op de dag zelf.

15 + 14 =

Geen evenementen gevonden!