Drumcirkel

Drumcirkel

Drumcirkel

Een Drumcirkel, of het in een groep bespelen van de sjamanen drum is keer op keer weer een avontuur. We maken diep verbinding met de kern van de aarde en drummen onbewust mee met de hartslag van moeder aarde. We helen ons zelf en we helen de aarde. Het is vieren, het is het leven het is hartstocht het is healing.

Hier onder kan je je aanmelden voor de speciale nieuwsbrief. Maandelijks een herinnering.Inhoudelijk

Naast het bespelen van de trommels onderzoeken we ook de mogelijkheden ervan en ervaren we steeds opnieuw de brede inzetbaarheid. Waar andere trommels vaak een eenvoudige manier van bespelen heeft in de zin dat het op één manier kan, is de sjamanen drum bij uitstek geschikt om op veel en op diverse manier bespeeld te worden. Naast het geluid heeft de energie een belangrijke functie die we ook steeds in het voetlicht zullen brengen.

Cirkel Amsterdam

NEMOLAND WESTERPARK, Overbrakerpad 2 – 1014 AZ Amsterdam

Bereikbaar vanaf parkeerplaats Begraafplaats Sint Barbara over fiets/voetpad (5 minuten lopen), Zaal open 19.30 cirkel tot 22.00 uur € 10,-

Amsterdam 2019: 27 september, 25 oktober, 22 november en 27 december

Cirkel Rotterdam E.O.

Locatie drumcirkel Rotterdam is: Huis van de Wijk Ambachtsplein 141, 3068 GV Rotterdam (Zevenkamp)

Zaal open 19.00 cirkel tot 22.00 uur

Toegang gratis!

11 oktober, 8 november en 13 december

hoe het klinken kan, hoor je hier onder:

Contact

Peter de Haan: 06-24699910

info@sjamaan.nl

Aanmelden

We stellen het op prijs als je laten weten wanneer je komt en waar. Dus vermeld de datum(s) en laat even weten of je zelf een trommel hebt of dat je er één van ons wil lenen. vergeet niet je naam, telefoon en e-mail te vermelden zodat we je tijdig kunnen laten weten over het hoe en wat.

 

drumcirkel van sjamaan

Shares